Campagne voeren 11 maart

Over een week zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Tijd om nog even goed campagne te voeren!

Verkiezingsmarkt

Op zaterdag 11 maart staan we van 9:00-16:30 uur op de verkiezingsmarkt op het Raadhuisplein. Wil je helpen bij de kraam? Meld je aan bij groenlinks@apeldoorn.nl.

Huis-aan-Huis-actie

Ook gaan we die dag langs de deuren voor een Huis-aan-Huis-actie. Tijdens de Huis-aan-Huis-acties gaan we langs de deuren om zo veel mogelijk mensen te spreken over wat voor veranderingen ze graag in Nederland willen zien. Van gesprek tot gesprek groeien we uit tot een brede volksbeweging. Tijdens de H-A-H-acties stellen we een paar simpele vragen, waarvan we de antwoorden invoeren in een speciaal daarvoor ontwikkelde app. Deze app is een middel om een leuk gesprek te voeren met onze potentiële kiezers.

Zaterdag 11 maart beginnen we om 9:30 uur met een instructie bij het verzamelpunt. We sluiten de H-A-H-actie af met een lunch bij het verzamelpunt. Aansluitend gaan we ‘s middags nog een H-A-H-actie doen. Doe je mee? Ervaring is niet nodig, iedereen is van harte welkom!

Aanmelden (voor één of beide dagdelen) en meer informatie krijgen over deze Huis-aan-Huis-acties kan bij  de vrijwilligers-coördinator Judith Velthuizen: judith@groenlinksapeldoorn.nl

Author: Kirsten Regtop

Share This Post On