All Inclusive: Inclusieve gezondheidszorg 19 mei

Na drie succesvolle en goed bezochte avonden over verschillende aspecten van de inclusieve samenleving organiseert All Inclusive Apeldoorn op 19 mei aanstaande een vierde avond over de inclusieve gezondheidszorg.

Op deze avond wordt inclusiviteit in de zorg behandeld in het licht van het ‘capability-model’.

De eerste spreker, dr. Sridhar Venkatapuram, is internationaal erkend als dé expert op het gebied van rechtvaardige zorg. Hij geeft wereldwijd voordrachten over dit thema. Hij zal een inleidende voordracht geven over het capability model. Deze bijdrage zal in het Engels zijn, maar zeer toegankelijk.

Vervolgens presenteren Prof. dr. Gert Jan van der Wilt en prof dr. Baziel van Engelen, beiden van het Radboud ziekenhuis, in dialoogvorm. Zij zullen de betekenis aangeven van het capability-model voor een inclusieve gezondheidszorg.

Zoals gebruikelijk op de All Inclusive avonden is er ook een presentatie van een mooi Apeldoorns voorbeeldinitiatief: Sandra Mensink en Margriet van Pomp van de zorggroep Apeldoorn presenteren, samen met een cliënt, ‘Dement Talent’. In dit project krijgen mensen die op jonge leeftijd worden  geconfronteerd  met een dementie, een passend zorgaanbod en een zinvolle dagbesteding.

De avond wordt voorgezeten door Jac van der Klink en afgesloten door Johan Kruithof, wethouder in Apeldoorn.

Vrijdag 19 mei

Aanvang: 19.45 uur (inloop 19:15 uur)

Eindtijd: 22.00 uur

Locatie: Zorggroep Apeldoorn, Mandala

Sportlaan 2, Apeldoorn

aanmelden: all.inclusive.apeldoorn@gmail.com

De All Inclusive bijeenkomst is gratis toegankelijk.

Author: Kirsten Regtop

Share This Post On