Overlast houtrook terugdringen: denk jij met ons mee?

In 2017 nam de fractie van GroenLinks Apeldoorn na een mail van een ongeruste inwoner het initiatief om het college een aantal vragen te stellen over overlast houtrook. Naar aanleiding daarvan staat er nu op de website van de gemeente Apeldoorn een aantal stooktips en wordt er hierover ook met enige regelmaat gepubliceerd in lokale media.

Inmiddels zijn we alweer een jaar verder. We hebben uitgeplozen wat erover in de APV –Algemene Plaatselijke Verordening– staat en of daar een aanpassing mogelijk zou zijn. Niet eenvoudig. Er bereiken ons intussen steeds vaker mails van mensen die soms bijna de wanhoop nabij zijn door overlast door houtrook. Hier moeten we wat mee!

Wij zijn dan ook van plan om na de verkiezingen een avond te organiseren waarbij we in overleg gaan met de mensen die net als wij hier wat mee willen. Want alleen stooktips geven is te passief zoals een van de mailers terecht opmerkte. Wil je ook uitgenodigd worden voor deze bijeenkomst mail dan vast naar groenlinks@apeldoorn.nl en we zorgen dat je gemaild wordt zodra we een datum hebben. We zullen de uitnodiging ook op deze website plaatsen.

Links:

Reageren? groenlinks@apeldoorn.nl

 

 

 

Author: Margien de Vries

Share This Post On