Uitnodiging huiskamergesprek 26 maart 2016

Maandag 26 februari 2018 organiseert GroenLinks Apeldoorn de derde van in totaal vier huiskamergesprekken in aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen. Tijdens het huiskamergesprek kunnen de aanwezigen lokale onderwerpen inbrengen om daar met andere Apeldoorners mee in gesprek te gaan. Denk aan thema’s als het openbaar vervoer, ouderenzorg, leegstand, recreatiefaciliteiten voor jongeren, gebiedsontwikkeling enz.

Hoe werkt een huiskamergesprek?

Hoewel de huiskamergesprekken geïnitieerd worden door GroenLinks, is het de bedoeling om de gesprekken géén politieke lading mee te geven. Een goed gesprek onder het genot van koffie, thee en een lekkernij brengt mensen bij elkaar. Het huiskamergesprek is vooral bedoeld om standpunten over lokale onderwerpen met elkaar te delen, begrip op te brengen voor andermans inzichten en ruimte te vinden om met elkaar verbonden te zijn. Niet door te schreeuwen, maar door te praten. De gastheer of gastvrouw leidt het gesprek al dan niet ondersteunt door andere aanwezigen. Het is niet het doel om het met elkaar eens te worden, wel om met respect voor elkaar(s standpunten) door één deur te kunnen om het huis vervolgens met een positief gevoel te verlaten.

Wie kan meedoen?

De huiskamergesprekken vinden elke maand plaats op verschillende adressen. Iedereen kan meedoen. Per adres wordt het aantal deelnemers afgestemd op basis van de beschikbare ruimte. Voor het gesprek van maandag 26 februari 2018 a.s. is er ruimte voor maximaal 10 deelnemers. Het huiskamergesprek duurt van 20.00 tot circa 21.30 uur. Bij voorkeur heb je géén binding met GroenLinks (Apeldoorn), zodat we echt een gesprek kunnen voeren vanuit verschillende achtergronden.

Meepraten?

Wil je meedoen? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar randy@coolcommunicatie.nl.

Author: Randy Gasper

Share This Post On